2024/2025 Kurz Pilates Reformer Instruktor Bratislava

Chcete se stát certifikovaným instruktorem Pilates Reformer a posunout své lekce na novou úroveň?

Přihlaste se na certifikovaný kurz Pilates Reformer pořádaný v Bratislavě ve spolupráci s FlowPilates, Flexity a rehabilitačním centrem Renatium Remedium.

Tento komplexní program vám poskytne veškeré znalosti a dovednosti potřebné k vedení efektivních a bezpečných hodin Pilates Reformer pro klienty všech úrovní, včetně sportovců a klientů po úrazech a operacích.

Lokalita: bývalý hotel Holiday Inn, Bajkalská 748/25A, 825 03 Bratislava (Renatium Remedium)

Co vám kurz Pilates Reformer nabízí:

  • Ucelený systém cvičení na stroji Pilates Reformer: Naučíte se správné nastavení stroje, procvičíte si širokou škálu cviků a dozvíte se o modifikacích pro různé potřeby klientů.
  • Všestrannost pro různé cílové skupiny: Pilates Reformer je ideální pro klienty všech věkových kategorií a úrovní kondice, včetně sportovců, těhotných žen a klientů s různými zdravotními problémy.
  • Rehabilitace po úrazech a operacích: Pilates Reformer se může s úspěchem používat k rehabilitaci po úrazech a operacích páteře, kloubů a svalů.
  • Certifikát od renomované vzdělávací organizace: Po úspěšném absolvování kurzu a zkoušek získáte certifikát od Balanced Body® USA , která je celosvětově uznávanou vzdělávací organizací v oblasti Pilates.

Kurz je rozdělen do pěti částí:

  • Úvodní část – Pohybové principy 21. – 22. září 2024 (povinná pro všechny /pokud jste absolvovali tuto část v rámci jiného kurzu není třeba absolvovat.)
  • První část – REFORMER 1 26. – 27. říjen 2024
  • Druhá část – REFORMER 2 14. – 15. prosinec 2024
  • Část třetí – REFORMER 3  8. – 9. únor 2025
  • Čtvrtá část - Tréninkový den 15. březen 2025
  • Část pátá – Zkoušky 4. duben 2025

Cena kurzu:

  • 2390 eur (včetně části Pohybové principy)*
  • 2000 eur (bez části Pohybové principy)

* Pro vydání certifikátu Pilates Reformer Instructor je třeba absolvovat:

Anatomie pro instruktory (pokud zájemce nemá jiný doklad o absolvování Anatomie) – absolventi kurz Pilates Mat Instructor již nemusí

Nejbližší termín Anatomie pro instruktory: 29. září 2024 – prezenčně nebo online
Cena: 130 eur

 

Prohlédnout kalkulačku návratnosti investice pro stroje (základní byznys plán). Flexity nabízí zdarma konzultaci k plánu a sdílení zkušeností jak správně nakupovat stroje.

V ceně kurzu jsou zahrnuty:

  • Studijní materiály v angličtině
  • Poplatek za zkoušky v řádném termínu

Počet míst je omezen!

Pro více informací a přihlášky:

button_prihlasit

Zdroje k tématu:

reformer

Často kladené dotazy ke kurzu

Není nutné mít předchozí zkušenosti s pilates cvičením, ale je to velmi vítáno. Je to vhodné a potřebné zejména proto, aby zájemce věděl, jaký druh cvičení pilates je az tohoto důvodu nedošlo k nedorozumění, resp. nesplnění očekávání ohledně obsahu a typu cvičení.

Není třeba mít předchozí sportovní vzdělání. V kurzu se postupuje od úplných základů a je stavěný a vhodný jak pro sportovce, tak pro sportovní laiky, kteří se chtějí naučit, jak správně cvičit.

Kurz lze absolvovat i při některých zdravotních omezeních, doporučuji tuto skutečnost zkonzultovat s lékařem a také s námi. Je třeba počítat s tím, že během kurzu a také v době vlastní přípravy na kurz je nezbytné cvičit. Při výuce cviků se vždy učí i varianty resp. modifikace cviků při různých zdravotních problémech.

Po získání certifikátu je třeba se registrovat do databáze sportovních odborníků. Po potvrzení registrace je na Vás, jakou formu podnikání zvolíte a jaký provoz si otevřete. Je možné se zaměstnat, pracovat na živnost nebo založit si vlastní podnikání. Certifikát je samozřejmě potřebný k vykonávání činnosti pilates instruktora a může být také vyžádán při kontrole z inspektorátu práce a podobně.

Jednotlivé části kurzu probíhají v sobotu a v neděli, v době od 9:00 do 17:00 hodin.

Zmeškanou část je nutné si nahradit individuálně po dohodě s lektorkou.

 

button_prihlasit

Přečtěte si také:

Pomohl vám tento článek? Pokud ano, můžete i vy pomoci někomu dalšímu tím, že budete tuto stránku sdílet. Může také sdílet své zkušenosti v komentářích pod článkem a pomůžete těm ostatním.