Seyfried Trikatu Churna bio směs koření 50 g, 100 g
Seyfried Trikatu Churna je bio směs koření. Podle ajurvédy Trikatu stimuluje dýchací cesty a trávicí systém. Pokrmům dodává pikantnost.
- dlouhý pepř, pepř a zázvor
- pikantní chuť
- podporuje dýchací cesty a trávicí systém
Seyfried Trikatu Churna bio směs koření 50 g, 100 g
Seyfried Trikatu Churna je bio směs koření. Podle ajurvédy Trikatu stimuluje dýchací cesty a trávicí systém. Pokrmům dodává pikantnost.
Trikatu je jedna z nejdůležitějších směsí koření v ajurvédě. Skládá se ze 3 koření: dlouhého pepře Pippali (Piper longum), pepře Maricha a zázvoru Sunthi.
Směs tradičního pikantního koření v ajurvédě posiluje Agni, trávicí oheň a metabolické cesty. Agni je ajurvédský název síly, díky které funguje trávicí systém. Kurkuma, fenykl, kmín a zázvor udělají vašemu žaludku prostě dobrý pocit. Pro jeho pikantní chuť je vhodné prášek Trikatu užívat s medem nebo ve formě bylinné směsi. Ideální jako přísada do vaření.
ÚČINKY TRIKATU
- Pomáhá odstraňovat toxiny z buněčných stěn, tepen a tukových tkání.
- Přispívá ke snižování tělesné hmotnosti.
- Pomáhá stimulovat žaludek k produkci trávicích enzymů.
- Podporuje zdravou funkci jater, sleziny a slinivky břišní.
- Příznivě působí na dýchací systém.
- Pomáhá redukovat hladinu cholesterolu v krvi a odstranit zažívací potíže.
VLASTNOSTI A SLOŽENÍ TRIKATU
- Složení: Trikatu: pepř* (Piper nigrum), Pippali dlouhý pepř* (Piper longum), zázvor* (Zingiber officinalis), * z certifikovaného ekologického pěstování.
- Koření přidávejte až do hotového jídla, ne během vaření.
- Hmotnost: 50 g, 100 g
- Původ: Zemědělství mimo EU
- Návod na přípravu: používá se jako přísada do vaření
Upozornění: Skladujte na suchém a chladném místě. Skladujte mimo dosah dětí. Nezmrazujte. Nevhodné pro těhotné ženy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ajurvédské Churnas prášky |
---|---|
Záruka: | Datum spotřeby |
Hmotnost: | 100 g, 50 g |
Forma: | Prášek |
Zdravotní téma: | Dýchací cesty, Trávení |
Kategorie: | Potraviny |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.